16 iulie 2015

Cunoașterea de sine : Revistă bibliografică

Cunoaşterea de sine merge mână în mână cu încrederea în forţele proprii. Nu poţi avea încredere în tine dacă nu te cunoşti. Dar ca să ajungi să te cunoşti, trebuie să fii informat. Cărțile selectate de noi vă vor ajuta să vă cunoașteți mai profund și poate să vă schimbați viața.


Katz, Mabel
Cea mai ușoară cale de-ați trăi viața: detașează-te de trecut, trăiește în prezent și schimbă-ți viața pentru totdeauna / Mabel Katz; trad.: Cristian Hanu. – Brașov: Adevăr Divin, 2012. – 149 p.

Cartea Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa ne oferă opţiuni garantate pentru rezolvarea tuturor problemelor noastre şi ne învaţă cum au apărut acestea şi care este cea mai sigură şi mai rapidă cale de rezolvare a lor. Ea răspunde la întrebările noastre referitoare la aşteptările pe care le avem în viaţă şi tratează subiecte legate de credinţă, bani, teamă şi iubire.
Această uimitoare ediţie specială te invită să înţelegi şi să aplici tehnicile şi principiile Ho`oponopono, astfel încât să poţi experimenta „pe pielea ta” magia şi să descoperi miracolele vieţii.


Hay, Louise L.
Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața : manual de aplicații practice / Louise L. Hay ; trad.:
Cristian Hanu. – Brașov: Adevăr Divin, 2012. – 205 p.

Manualul de aplicații practice Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața aplică principiile iubirii de sine și gândirii pozitive, atât de dragi lui Louise, în diverse domenii ale vieții noastre de zi cu zi, printre care:
    Starea de sănătate      
    Temerile și fobiile      
    Prietenia
    Sexul                          
    Prețuirea de sine      
    Banii și prosperitatea
    Munca                          
    Relațiile intime          
    Dependențele
Dupa cum spune Louise: "Aceste exerciții te vor ajuta să te cunoști mai bine pe tine însuți, și astfel vei deveni capabil să faci alegeri noi, mai bune. Dacă îți dorești cu adevărat, tu îți poți crea viața pe care ți-o dorești."

Nelson, Bradley
Codul emoțiilor: cum îți poți elimina emoțiile nerezolvate captive pentru a te bucura de o sănătate perfectă, de iubire și de fericire / Bradley Nelson dr.; ed.: Cătălin Parfene ; trad: Cristian Hanu. – Brașov: Adevăr Divin, 2012. – 374 p.

Unde am ajunge dacă nu ar exista emoţiile noastre? Dacă am considera, metaforic vorbind, că totalitatea experienţelor noastre reprezintă tapiţeria vieţii noastre, emoţiile ar fi culorile acesteia.
Într-adevăr, emoţiile dau culoare vieţii noastre. Încearcă să îţi imaginezi pentru o clipă o lume lipsită de emoţii. Bucuria ar lipsi complet din ea. Nimeni nu ar fi vreodată fericit şi nu ar da dovadă de bunătate faţă de semenii săi. Iubirea ar fi inexistentă, la fel ca şi celelalte emoţii pozitive.
De bună seamă, pe o astfel de planetă imaginară ar lipsi şi emoţiile negative. Locuitorii ei nu ar cunoaşte tristeţea sau mânia, depresia sau durerea. Cu greu am putea numi o astfel de existenţă: viaţă. Fără capacitatea de a simţi emoţiile de orice fel, viaţa ar fi redusă la o rutină anostă şi cenuşie care s-ar succeda între naştere şi moarte. De aceea, fii recunoscător pentru emoţiile tale! 

Messinger, Joseph
Gesturile care vă vor schimba viața. Câștigați încredere și stimă de sine! / Joseph Messinger ;
trad.: Gabriela Petrilă – București: Litera Internațional, 2012. – 330 p.

În această biblie a programării neurogestuale (PNG), autorul prezintă o metodă inedită, ce vă va învăța cum să vă controlați gesturile pentru a vă schimba viața. Tehnica descrisă îi va ajuta pe toți cei care doresc să-și controleze funcțiile intelectuale, organice sau corporale, pentru a modifica o gestică devalorizantă sau a șterge un discurs contaminat, ce le dezavantajează imaginea socioprofesională. În plus, PNG are efecte în învățarea accelerată de informații, precum și efecte de întinerire, redând tonusul muscular și strălucirea trăsăturilor faciale, odată cu fermitatea pielii. Soluția perfectă ca să deveniți mai credibili, să fiți recunoscuți pentru adevărata voastră valoare și să vă stimulați încrederea în sine!

Crane, Larry
Iubește-te pe tine însuți și lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu / Larry Crane, Lester Levenson ; trad.: Cristian Hanu. – Brașov: Adevăr Divin, 2011. – 201 p.

De mai bine de 30 de ani, Larry Crane îi învaţă pe oameni cum îşi pot realiza potenţialul plenar. Prin aplicarea metodei sale, mii de oameni au experimentat un succes care le-a depăşit toate aşteptările în diferite domenii ale vieţii. Tehnica Eliminării pe care o recomandă el este simplă şi uşor de aplicat, iar efectele ei pot fi demonstrate cu uşurinţă. Larry a ajuns astfel să fie considerat unul dintre cei mai mari experţi la nivel mondial în domeniul succesului şi al iubirii. De altfel, cele două aspecte merg mână în mână. Mesajul lui Larry este că nu te poţi bucura de succes şi de abundenţă decât dacă te iubeşti pe tine însuţi.
În toată această perioadă de timp, Larry le-a explicat oamenilor ce este cu adevărat iubirea şi le-a spus că aceasta nu poate fi găsită decât în interior. Larry nu crede în teorie, ci numai în practică şi în obţinerea rezultatelor dorite. Nu contează ce spui, ci ce faci. Soluţia nu constă în a vorbi despre iubire şi în a o defini în fel şi chip, ci doar în practicarea ei.

Jampolski, Gerard G.
Iubirea înseamnă renunțarea la frică / Gerard G. Jampolski; trad.: Cristian Hanu; cuvânt înainte:
Hugh Prather. – Brașov: Adevăr Divin, 2009. – 149 p.

La un sfert de secol de la prima ediţie, Iubirea înseamnă renunţarea la frică continuă să fie una dintre cărţile cele mai bine vândute şi cele mai îndrăgite de către cititori, devenind astfel o carte clasică în domeniul literaturii inspiraţionale. Acest ghid de mici dimensiuni, dar extrem de util, este alcătuit din 12 lecţii atent selectate, menite să ne ajute să depăşim starea de teamă şi să rămânem focalizaţi asupra momentului prezent, avansând astfel cu mai multă încredere către viitor. Renumitul fondator al Centrului pentru Vindecare prin Schimbarea Atitudinii şi profesor în cadrul acestuia, dr. Jerry Jampolsky, ne reaminteşte în această carte că singurele impedimente care ne împiedică să trăim viaţa pe care ne-o dorim sunt limitele mentale pe care ni le impunem singuri. Cea mai bună cale prin care ne putem elibera de aceste gânduri limitatoare este revelarea propriului nostru sine, a cărui esenţă este iubirea. Iubirea înseamnă renunţarea la frică a inspirat milioane de cititori să se vindece singuri prin aplicarea mesajului extrem de simplu, dar şi profund, descris în carte. Deschide-ţi mintea şi inima în faţa acestui mesaj şi adoptă-l cu toată sinceritatea, iar el te va călăuzi către o viaţă în care teama, îndoiala şi negativitatea nu vor mai exista, fiind înlocuite de optimism, bucurie şi iubire.

Niciun comentariu: