11 august 2014

Cărți cu o sută de trucuri

 O colectie foarte interesanta, originala si plina de sfaturi cu un titlu comun Strict Secret te așteaptă tinere cititor. Au aparut multe volume in aceasta serie, biblioteca noastră deține șase. toate foarte interesante!!! Toate mi-au placut si toate te ajuta in viata de zi cu zi
Am considerat ca pentru a vă trezi curiozitatea  să le prezentăm  pe toate. Şi iată:
Cărţulia "100 de trucuri pentr a-ţi face un supergrup Toţi pentru unul!", îi face pe cititori să înţeleagă că "Grupul nostru e super!" Chiar dacă uneori ne mai certăm, ştim că orice s-ar întâmpla putem conta una pe cealaltă. Vrei să ştii de ce? Iată câteva dintre păţaniile noastre. Vei vedea singură cum am reuşit noi. Fă-ţi şi tu un supergrup! Merită!
Consider că este o carte care la sigur o să vă atragă privirile asupra ei, căci cine din noi nu vrea sa-şi facă un supergrup. În volum cititorii vor gasi idei cum ar fi: care este grupul potrivit pentru tine, cum să tratezi pe cei care se plâng şi se lamentează, teste, divergenţe de grup, joc de echipă etc. 
Cartea "100 de trucuri pentru a-i înţelege pe părinţi Mame şi taţi instrucţiuni de utilizare"Părinţii nu poţi trăi fără ei, dar nici cu ei nu-i uşor! Şi asta fiindcă avem nevoie de aprobările lor pentru fiecare lucru pe care îl facem. Iar dacă se ceartă între ei, atmosfera de acasă devine insuportabilă! Ce poţi face ca să fii mai convingătoare şi punctul tău de vedere să fie luat în seamă? Cum să interpretezi comportamentul lor? Şi ce rol ai tu dacă ai tăi se despart?" Noi am scris un jurnal cu experienţele noastre în domeniu, pentru noi şi prietenii noştri.
"Volumul " 100 de trucuri pentru a te distra în vacanţă Numai cu prietenii tăi!". Este foarte interesant. "Vine vacanţa... cu trenul din Franţa... Însă părinţii tăi vor să te scoli în fiecare dimineaţă la aceeaşi oră ca şi până acum, să fii bonă pentru fratele tău, să îi ajuţi la treburile casei şi ...să nu-ţi neglijezi învăţătorul. Mai rău: vor să mergeţi la munte şi nu la mare, unde sunt toţi prietenii tăi! Asta deja nu mai e vacanţă! Dar nu te nelinişti... Pentru fiecare problemă există câte o soluţie. Şi de data asta ea se numeşte Witch: 100 de trucuri pentru a te distra în Vacanţă!"
Sunt de părerea că e o carte bună, super, una în care vei găsi idei, cum să împaci dorinţele tale cu cerinţele familiei, trucuri cum să împachetezi... numai ce îţi trebuie!, ce să faci dacă te îndrăgosteşti în vacanţă. Fii turistă în oraşul tău: ai o mulţime de lucruri de descoperit! etc., iar spre ultimele file ale cărţii veţi găsi un test "Vacanţa de anul viitor? Las pe mine."
O altă cărţulie care la fel este interesantă şi trezeşte curiozitatea este  "100 de trucuri pentru a

supravieţui la şcoală Printre profesori, colegi şi ore plictisitoare..." "Ţi s-a întâmplat să-ţi doreşti instrucţiuni de folosire pentru colegi sau profesori? Şi nouă... Dar să iei şi tu o dată cea mai mare notă din clasă şi toţi colegii să îţi spună că eşti tocilară? Şi noi am trecut prin toate astea şi prin multe altele. Tocmai de aceea ne-am gândit că trebuie să existe un ghid de supravieţuire la şcoală. Şi l-am găsit!"
Un ghid excepţional, unul care sare în ajutor. Copiii vor găsi cum să facă faţă la colegii de clasă: instrucţiuni de folosire, rivalităţi în clasă, leacuri pentru emoţiile dinaintea unui examen, lecţii de popularitate, sfaturi cum să lucraţi mai bine împreună, trăiască excursiile şcolare, cum să îmbunezi un profesor, cum să supravieţuieşti după o notă proastă. Şi un test "Ce fel de elevă eşti?"

"100 de trucuri pentru a avea o mulţime de prieteni Confidenţe şi complici". "Cum recunoşti o prietenă adevărată? Cum recâştigi o prietenie? Ce faci când prietena ta cea mai bună are o nouă prietenă? Dar când părinţii tăi nu o suportă pe cea mai bună prietenă a ta? De acum vei trece mult mai uşor peste toate aceste probleme! Pentru că Will, Irma, Taranee, Cornelia şi Hay Lin îţi dezvăluie din secretele prieteniei lor."  Veţi găsi idei cum să-ţi faci noi prieteni, când crezi că o prietenă profită de tine... Ce să nu le faci prietenilor, cum recâştigi o prietenie, ce să faci când două dintre prietenele tale se ceartă, cum să te împrieteneşti cu băieţii etc.
"100 de trucuri esenţiale în iubire Dragoste la prima vedere, declaraţii şi

altele". "Când ştii că un băiat te place? Sau, dacă nu eşti sigură că te place, dar tu îl placi pe el, cum e bine să te comporţi? Cum să nu te laşi cuprinsă de panică la prima întâlnire? Şi ce să faci ca să te vindeci de gelozie? Cinci prietene îţi povestesc din experienţele lor pentru ca tu să te bucuri din plin de magia iubirii." În această minunată cărţulie veţi găsi: cum să ne comportăm, când punem ochii pe un băiat drăguţ. Ghid de supravieţuire în caz de refuz, cum interpretează băieţii comportamentul fetelor, Test - Este el băiatul potrivit pentru tine? etc. Această cărţulie mai conţine şi o anexă în care vom găsi - Şcoala dragostei, 10 reguli de aur cu prietenul tău şu multe altele.
Sunt nişte cărţi frumoase, utile şi aduc multe învăţăminte. În fiecare carte vom găsi zâmbete de vrăjitoare, mai bine faci haz de necaz, Noutaţi şi idei. Un ghid perfect pentru un adolescent. O colecţie care îl poate ajuta pe adolescent, îl ajută să se integreze în societate mult mai uşor şi cu rezultate mult mai bune.
 Nu-mi rămâne decât să vă invit la lecturarea acestei colecţii şi să vă simţiţi liberi, încrezuţi în forţele proprii. 
LECTURI FRUMOASE!

Niciun comentariu: